CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 2 February 2009

Tag Dari Rhea



7 Ciri Wanita Idaman

1. Pipi Tembam

haha.... dari dulu aku akan tergoda dengan wanita yang pipi tembam. Ex aku dulu semuanya pipi gerenti tembam. Even ex fiance aku cakap dulu, kalau aku curang pon mesti pompuan tu pipi tembam. Tapi yang kantoi dia pulak yang curang.... hahaha

2. Kuat semangat

Aku memang akan tertarik dengan wanita yang mempunyai semangat yang utuh. Sebab tu biasanya wanita pilihan aku biasanya anak sulong. Secara kebetulan kot sebab biasanya anak sulong ni keras sikit. Aku tak suka yang jenis lembik dan terlalu mengharapkan lelaki dalam semua hal. Wanita pilihan aku mestilah independent dan berani.

3. Suka berkomunikasi

Aku prefer wanita yang boleh berkomunikasi dan tak banyak menyimpan rahsia dan suka suruh lelaki baca pemikiran diorang as though semua lelaki ni ada telephatic power. Susah nak baca fikiran orang ni kadang kadang dan biasanya kalau jenis menduga ni.. last last sekali gaduh.

4. Open minded

Open minded maksudnya di sini ialah boleh berbicara dalam banyak hal tanpa prejudis dan salah sangka. Aku tak suka yang jenis tengok orang lain terus kutuk kalau ada apa apa yang tak kena.

5. Suara lembut

Suara wanita banyak mempengaruhi lelaki terutama dalam melembutkan hati lelaki. Aku suka yang bersuara lembut dan manja.

6. Romantis

Oleh sebab aku ni romantik( semua ex aku cakap begitu, bukan aku masuk lif tekan sendiri ya) jadi sudah pasti aku nak wanita yang romantis juga. Aku ni kat luar je nampak garang.. hehehehe.. dalam sanubari aku memang inginkan sentuhan wanita dalam suasana yang romantis. aku juga sukakan belaian dan dibelai. Sebab tu aku prefer kalau aku dapat spend masa yang panjang dengan pasangan aku. Dan aku suka berdua(Bukan khalwat ya), x suka tempat yang bising bila bersama pasangan.

7. Ajaran agama yang secukupnya

Memang ini idaman aku sebab aku ni dah semakin berumur. Dah rasa sesikit rasa kekesalan atas apa yang pernah aku lakukan dan ingin rasanya aku pasangan yang dapat membantu mengingatkan aku jika aku lalai dalam kehidupan seharian.


7 wanita yang pernah anda minati sepanjang hidup

1. Sakura(I know you would read this my dear) -korang jgn salah sangka. ni bukan nick sakura kat JL ya.
2. Ex tunang aku ler
3. Ex girlfriend aku ler masa sekolah menengah
4. ex girlfriend kat college
5.
6.
7.

7 Perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati
(ini kalau aku keluar dengan mok cik aku sekarang)

1. Comfortable
2. Happy
3. Overwhelmed
4. In Love la of course
5. All of the above
6. All of the above twice over
7. All of the above over and over again and again

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

1.Rumah aku kat kampung sebab tanah luas dan dia suka bercucuk tanam
2.Mekah- sebab aku dah janji nak bawak dia pi umrah kalau jadi
3. Pantai Irama (Bachok, Kelantan) tempat aku dibesarkan
4. Cameron Highlands ( tempat favourite aku)
5. Seychelles( memadu asmara di sana)
6. Morocco( aku memang simpan cita cita nak melawat sana)
7. Mana mana yang dia nak pergi sebab aku pasti ingin sentiasa bersamanya

7 Barangan/sesuatu istimewa yang anda ingin hadiahkan kepada pasangan anda

1. Kebahagian
2. Kasih sayang sepanjang hayat
3. Kemanjaan
4. Cinta(of course)
5. Perhatian
6. Doa
7. ingin aku hapuskan air mata dia sekarang

7 tajuk lagu yang ingin dinyanyikan untuk pasangan anda

1. Unbreak my heart
2. Callin' u
3. Kenangan terindah
4. Hanya kau yang mampu
5. Pelangi petang
6. Ku petik bintang bintang
7. You light up my life

7 rakan yang di tag untuk buat perihal ini

Tak dapat nak fikir sekarang

5 comments:

mokcik sakura said...

too romantis leh buat perempuan terlalu takut

As said...

seb baik bagitau awal2 bukan nick sakura kat JL...kehkehkeh...

hai mokcik sakura... :)

waaa...romantik la ~da whizz~...

~da WhiZZ~ said...

mokcik sakura...

don't be afraid......ingat tak your birthday dinner.. i wish kita dpt ulang tu berkali kali lagi


as...

dah agak dah nanti ramai yg kompius..sebab tu bgtau awal2...

RHEA said...

tahniah..
tumpang gembira utk abg..
semoga berbahagia..
amein..

Joaquin said...

ingatkan ketua puteri cawangan tu..
semoga whizz cepat ketemu jodoh..